На Кратко:

Намерете отговори на въпросите си: Как да стана богат? Какъв бизнес да започна? Кои са най-богатите хора в света? Какво е богатството? Как да печеля пари от интернет (онлайн)? Начини за печелене на пари. Международен бизнес. Какво е щастието? Съществува ли прераждането? Как да бъдем здрави? Все въпроси, които ви вълнуват, разгледайте този блог и дано да останете доволни от прочетеното :)

събота, 28 август 2010 г.

Топ 10 мъжки играчки за през лятото


Представям ви една интересна статиия или по-точно класация, направена от колегите от millionaire.bg :
Лятото е сезонът на кабриолетите и яхтите, на гмуркането, катеренето и другите екстремни спортове, на сафаритата, на щурите купони, на високите скорости и на каквото още се сетите. Представяме ви 10 идеи за (мощни) луксозни летни „играчки”.

Porsche Boxter – класика в жанра

Преди 56 години американският дистрибутор на марката Макс Хофман убедил производителите да пуснат един кабриолет за американския пазар. Така се родила най-предпочитаният модел – Boxter. Porsche Boxster Spyder е най-новият от серията и ще започне да се предлага от февруари 2011 г. Колата е с 3.2-литров, 6-цилиндров двигател с мощност 320 конски сили. Е, все пак има решение за по-дъждовните дни – подвижният капак, чиято скорост за покриване на кабината е увеличена благодарение на двата допълнителни задвижващи колана.

Audi R8 Spyder V10 – нестандартният кабриолет

Изкушението на Audi ще се появи на американския пазар тази есен. Колата се различава от стандартните купета на марката. Двигателят е 5.2-литров, 10-цилиндров, а ускорението до 100 км/ч се постига за по-малко от 4 секунди. Очаква се базовата цена на модела да започне от 160 000 долара.

Лукс на педали

През лятото, освен за кабриолетите, е време и за мотоциклетите, но не забравяйте и велосипедите. Предложението за сезона от BMW е M Bike, чийто дебют беше през юни. Колелото е с алуминиева рамка, което гарантира лекото тегло. Подобрено е предното окачване, както и спирачната система с марка Shimano. Цената на модела е около 1 800 долара, като може да се поръча и от онлайн магазина на производителя.

Richard Mille – работа и под налягане

RM 028 е новият часовник на бранда, изключително подходящ за запалени гмуркачи, с изключително сложен механизъм. Машинката комбинира турбийон и хронограф, а защитите на кутията гарантират безпроблемна работа и на изключително големи дълбочини – над 300 метра. Ако искате този часовник, пригответе си над половин милион долара.

39 Top Fish, или Летящата Риба

От основаването му през 1969 г. Cigarette Racing Team се превърна в синоним на бързина в сферата на моторните лодки. Съвсем наскоро от компанията пуснаха новата си Летяща Риба с външен двигател Mercury Verado с мощност 350 конски сили. Благодарение и на двигателя, и на аеродинамичната форма се развива максимална скорост от близо 160 км/ч. Плавателното средство е изключително подходящо за запалени риболовци, които имат излишни 449 000 долара.

Scubacraft – за запалени гмургачи

Уникален хибрид – може да се използва както за подводни проучвания, така и за други практически (и не чак толкова) цели. На повърхността Scubacraft може да замени и най-претенциозната яхта. Способен е да развие максимална скорост от 50 възела в час, но при условие, че е оборудван сс супердвигателя с мощност 250 коня. С едно натискане на бутона плавателното средство се превръща в мини подводница, като капацитетът на гмуркане е малко под 200 м. Максималното време за подводно пътешествие е три часа, а максималната скорост – 3 възела. Хибридът ще се предлага на пазара от следващата година с цена от 120 000 долара.

Ferrari-то на сърфинга

За запалени сърф маниаци – от вечната италианска марка предлагат дъската Scuderia на цена от 1 500 долара. Дължината й е идеална дори и за начинаещи сърфисти. Изработена е ръчно от полиуретанова пяна, подсилена с фибростъкло и смола. И, естесвено, е в лимитирана серия – произведени са само 499 броя.

Can-Am Commander – сафари за напреднали

Това чудо ще се появи на пазара през септември. Двуместната мощна открита кола е изключителна подходяща за оф-роуд терени. Може да се избира измежду два мощни двигателя – стандартен, при който максималната скорост е до 90 км/ч, и с мощност 85 коня, с който се постига над 130 км/ч максимална скорост.

PWCs – яка персонализация

Що се отнася до по-нестандартния външен вид при яхтите, този модел е може би първенец. Това е плавателно средство от ново поколение, в чието производство участват Sea-Doo, Yamaha и Kawasaki. И ако това не е гаранция за качество и бързина! Британската компания Venom Design пък се е погрижила за ъпгрейдването на яхтата според претенциите на клиента.

R 1200 GS Adventure от BMW – да яхнеш приключението

За да отпразнува 30-годишнината на GS серията, от BMW пуснаха ето това: мощност – 110 конски сили, уникално окачване с „умно” електронно превключване според терена, резервоар с капацитет 8.7 галона гориво и още, и още, и още... Стартовата цена е 17 000 долара.


автор: millionaire.bg 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Какво мислите вие? Споделете!