На Кратко:

Намерете отговори на въпросите си: Как да стана богат? Какъв бизнес да започна? Кои са най-богатите хора в света? Какво е богатството? Как да печеля пари от интернет (онлайн)? Начини за печелене на пари. Международен бизнес. Какво е щастието? Съществува ли прераждането? Как да бъдем здрави? Все въпроси, които ви вълнуват, разгледайте този блог и дано да останете доволни от прочетеното :)

вторник, 31 август 2010 г.

Звездите с най-горещи тела за лято 2010


Алесандра Амброзио

Забравете за котешките пътечки в Милано и Париж! Гледайте топ моделите от шоуто на Victoria's Secret. И точно този ангел. Бразилката намери място и в класацията на AskMen за 99-те най-желани жени в света. И, дане повярваш – тя е доста близка приятелка с колежките й Жизел Бюндхен и Адриана Лима. Е това не е ли секси?

Бар Рафаели

През 2009 г. тя изгря на корицата на Sports Illustrated, в изданието за бански костюми. Оттогава като че ли позабравиха славата и на гаджето на Леонардо ди Каприо. Израелската красавица е една от най-горещите моделки в света, а тази година ще направи и дебюта си в киното във филма Sessions.

Джесика Биел

Младата актриса е фитнес маниачка и е с такова тяло, че всеки, който я види по бански – никога няма да забрави да си поднови картата за фитнес. При това – само с надеждата да попадне в един салон с нея. Наскоро Джесика Биел изкачи Килиманджаро и доказа, че всеки, който тренира и се поддържа във форма, може да постигне всичко.

Ким Кардашиян

Ким е доказателството, че мъжете обичат извивки. Парис, прощавай! На фона на силикона в Холивуд – Ким си е истинска. И може би тя ще се превърне в основна причина хърбавите старлетки да се пробват да си поналеят задните части.

Жизел Бюндхен

Том Брейди е истински късметлия. Защото е съпруг на бразилската газела, която сложи край на хероиновата ера в модата с бразилските си извивки. Освен това, тя доста бързо се възстанови след раждането на сина си Бенджамин. На всичкото отгоре – Жизел е и най-високоплатеният модел в света.

Риана

Още едно доказателство, че повечето мъже искат да видят ... тяло, не кокали. Певицата подлудява феновете, като се появява с оскъдни и прилепнали тоалети по време на концертите й. И става все по секси!

Роузи Хънтингтън – Уитли

Британката също е от ангелите. И въпреки, че скоро се окичи с крилца, вече гради сериозна кариера. Тя проби и в киното, тъй като Майкъл Бей реши да смени Меган Фокс с Роузи в Transformers 3. Роузи спечели и сърцето на Джейсън Стейтъм. А двете фамилни имена – просто британска подробност.

Адриана Лима

Затваряме приятелския кръг с още бразилски подправки. Адриана вече се върна на подиума, при това – малко след като роди дъщеря си Валентина. И по-блестяща отвсякога.

Мариса Милър

Тя заемаше № 2 в миналогодишната класация на AskMen за 99-те най-желани жени в света. Ангелът на Victoria's Secret е фаворитка и на Harley-Davidson за кампанията им лято 2010.

Джесика Алба

Изобщо няма да се правим, че Джесика Алба ни харесва в сериозните филми. Обичаме я повече по бикини, както е във филма Into the Blue. Е, няма да спечели Оскар с подобни роли, но пък какво от това? 


автор: millionaire.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Какво мислите вие? Споделете!