На Кратко:

Намерете отговори на въпросите си: Как да стана богат? Какъв бизнес да започна? Кои са най-богатите хора в света? Какво е богатството? Как да печеля пари от интернет (онлайн)? Начини за печелене на пари. Международен бизнес. Какво е щастието? Съществува ли прераждането? Как да бъдем здрави? Все въпроси, които ви вълнуват, разгледайте този блог и дано да останете доволни от прочетеното :)

събота, 28 август 2010 г.

Милиардер си купи 10 Aston Martin-a


Звучи непосилно, невъзможно и буквално прекалено хубаво да е истина, но това си е самата реалност- арабски милиардер ще се сдобие с десет нови модела от тузарската марка Aston Martin. Напук на кризата, която сякаш не съществува за арабските мултимилиардери, този анонимен купувач не си е поръчал просто модел на суперскъпата марка, а най-скъпият възможен - Aston Martin One-77.

Те са поръчани в лимитирана серия за нуждите на семейството на знатния клиент и само един модел от серията струва 1.7 милиона долара. Така за специалният си комплект от десет такива модела, милиардерът ще се раздели с 23 милиона долара само за оборудването на гаража си. Тук не е включена сумата, която от Aston Martin ще му поискат за специалните екстри, които богаташът си е поръчал.


автор: millionaire.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Какво мислите вие? Споделете!