На Кратко:

Намерете отговори на въпросите си: Как да стана богат? Какъв бизнес да започна? Кои са най-богатите хора в света? Какво е богатството? Как да печеля пари от интернет (онлайн)? Начини за печелене на пари. Международен бизнес. Какво е щастието? Съществува ли прераждането? Как да бъдем здрави? Все въпроси, които ви вълнуват, разгледайте този блог и дано да останете доволни от прочетеното :)

четвъртък, 26 август 2010 г.

Най-богатите рапъри за 2009 година


1.Джей-Зи

За трета поредна година съпругът на Бионсе е най-богатия рапър в света, а приходите и славата му изглежда ще бъдат вечни. Tази година той се сдоби с дял от баскетболния тим на Ню Джърси, както и поредният нощен клуб в Ню Йорк. Всичко това плюс мощното му звукозаписно и продуцентско студио му носят приходи от 35 милиона долара.

2. Пъф Деди

Повече от 10 години той е на първите места в класацията на най-богатите рапъри в света. Пъф Деди е икона в този бранш и за дузина респектът към него, означава път към слава и повече успех. Тази година Пи Диди направи няколко хита, две от неговите продукции се завъртяха в най-гледаното време по MTV, а линията му за облекла е сред най-желаните в Америка. На всичкото отгоре той се захвана да прави и водка, наред със собствена марка парфюми. Това му донесе банкова сметка с 30 милиона долара.

3. Кейни Уест

Каквото и да прави скандалния напоследък Кейни Уест, то определено е печелившо. Освен с изявите по албума си, Кейни имаше силна година в модата. Именно на него дизайнерите на Nike и Louis Vuitton повериха две от лимитираните си серии за обувки. И му платиха солидно. Така Кейни изкара близо 25 милиона долара.

4. Ейкън

Един от най-богатите рапъри в света прави своите милиони предимно от множеството видове бизнес, които развива. Тази година Ейкън бе повече продуцент, отколкото рап-певец. Изцяло отдаден на модната си линия Konvict и музикалния си лейбъл със същото име, певецът менажира дори самата Лейди Гага. Това му донася състояние от 20 милиона долара.

5. 50 Cent

В последните години той винаги е в листата на най-богатите рапъри в света и очевидно правенето на пари е играта, която той владее най-добре - направи няколко златни албума, има собствен лейбъл и компания за видеоигри и филми. Тази година той изкарва 20 милиона долара.

6. Лил Уейн

Само за няколко години Лил Уейн се превърна в милионер и изгради империя за милиони долара. Тази година приходите му се увеличиха с близо 10 милион долара от мегатурнето на рапъра и промоцията на новия му албум 'Tha Carter III.'. На всичкото отгоре скоро ще го видим и във филма 'Hurricane Season,'. Тези му дейности го превръщат в един от най-богатите рапъри в гилдията със главозамайващите 18 милиона долара.

7. Тимбаланд

Tой просто е навсякъде и в рап-гилдията името му винаги означава продуцент. Повече от 20 години в този бранш и продуциране на най-известните рап-звезди, Тимбаланд имаше успешна година. Въпреки, че няма самостоятелен албум от 2007 година Тимбаланд се посвети изцяло на албумите на Мадона и Крис Корнел. Това му донесе още приходи и днес той притежава близо 17 милиона долара.

8. Фарел Уилямс

В случай, че не прави песни с Мадона и Снуп Дог, Фарел никак не си почива. Във времето, в което трябва да почива Фарел записва с бандата си NERD и продуцира повечето албуми на Бъста Раймс. Междувременно е лудо влюбен в модата и тя му се отплаща очевидно добре. През тази година Фарел бе дизайнер на серия слънчеви очила за лъскавия бранд Louis Vuitton, а днес работи върху собствена марка. Всичко това му донесе 16 милиона долара.

9. T-Pain


Заедно с Flo-Rida направиха шеметно участие в “Low”, после пусна песента на лятото 'On a Boat” и редом с това продуцираше повечето от известните рап-звезди. Явно 32-те му коли в огромния му гараж има с какво да бъдат заплатени, след като T-Pain изкара точно 15 милиона долара.

10. Еминем

Преди години той оглавяваше тази класация, после дълго време едва стигаше до 20-то място. Но след успешната си година и новият албум, белият рапър продаде повече от 1 милион копия от 'Relapse' и се завърна обратно в листата на най-богатите рапъри. Според експерти Еминем притежава 14 милиона долара в банковата си сметка.
 


автор: millionaire.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Какво мислите вие? Споделете!