На Кратко:

Намерете отговори на въпросите си: Как да стана богат? Какъв бизнес да започна? Кои са най-богатите хора в света? Какво е богатството? Как да печеля пари от интернет (онлайн)? Начини за печелене на пари. Международен бизнес. Какво е щастието? Съществува ли прераждането? Как да бъдем здрави? Все въпроси, които ви вълнуват, разгледайте този блог и дано да останете доволни от прочетеното :)

неделя, 29 август 2010 г.

Кога мечтата става реалност?


Мечтаете ли, а вярвате ли в мечтите си? Единственият начин вашите мечти  да се превърнат в реалност ако вие истински вярвате в тяхното осъществяване.

В научнопопулярния филм "The Secret" редица учени и психолози ни убеждават каква е "Великата тайна на живота". Според тях всяко едно нещо, което ни заобикаля се изгражда от нашите мисли, т.е. ако ние мислим положително, то животът ни ще бъде едно по-прекрасно място за живот и обратното. Същото се отнася и до нашите мечти - Ако ние вярваме в тях, представяме си как се чувстваме, когата мечтата ни е осъществена, мислим единствено положително за нея и най-важното - вярваме, че тя вече е осъществена, то тогава тя ще се сбъдне. Няма значение какво е нашето желание, каква е финансовата му стойност или колко е голямо като размер, Вселената винаги ще намери начин да ни го достави ако сме изпълнили горните правила.

Можем ли да вярваме на хората, участващи като коментатори в този филм и техните твърдения? Все пак човек не губи нищо ако пробва този метод и нека желанията ви станат реалност

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Какво мислите вие? Споделете!