На Кратко:

Намерете отговори на въпросите си: Как да стана богат? Какъв бизнес да започна? Кои са най-богатите хора в света? Какво е богатството? Как да печеля пари от интернет (онлайн)? Начини за печелене на пари. Международен бизнес. Какво е щастието? Съществува ли прераждането? Как да бъдем здрави? Все въпроси, които ви вълнуват, разгледайте този блог и дано да останете доволни от прочетеното :)

неделя, 29 август 2010 г.

Машината за пари, наречена Twilight (Здрач)


Само до преди година Робърт Патисън трябваше да се скъсва от работа, за да го вземат дори във второкласните филми. Днес 23-годишния актьор от сагата Здрач (Тwilight) буквално помете всички рекорди в гилдията и се превърна в един от най-скъпо платените актьори в света. Дебютът му определено разби всички рекорди. Всичко това заради феномена, наречен Здрач.

Създаден по поредицата книги на Стефани Майер, Здрач се превърна в тотална машина за пари, при това на тема, вече много експлоатирана в Холивуд -вампири. Въпреки това само първият филм от поредицата грабна над 300 милиона долара по цял свят. Любовната история между Бела, смъртна и вампирът Едуард се превърна в съвременна приказка за Ромео и Жулиета, и създателите на филма умело се възползваха от това.

Този уикенд бе представен и вторият филм на The Twilight Saga: New Moon. И докато правилото за продълженията на филми в Холивуд е те да се провалят, този път продължението помете всички рекорди в историята на киното. Само за уикенда вторият филм от сагата, при това пред премиера грабна 44 милиона британски лири. С което сложи край на рекорда на Батман, който оглавяваше тази класация. Всъщност този филм измести всички рекорди на американското кино, като постави Хари Потър, Карибски пирати и Междузвездни войни много по-ниско в класацията.

С това истерията по вампирската сага изобщо не приключи. Филмът събуди такъв интерес, че дори папските наместници трябваше да се произнесат по него. С изявление на Ватикана филмовата поредица официално е наречена –“ отклоняващ морален вакум”. Това не попречи на създателите на вампирската сага да продължат третата част на филма Eclipse, която ще видим през юли догодина. След излизането на Тwilight, в Холивуд станаха ясни две неща- вампирите пак са на мода и това е темата, която носи най-много пари в бокс-офисите.

Същото се случва и със двата сериала на HBO Вампирски дневници с българката Нина Добрев и Истинска кръв, които ще се окажат най-гледаните сериали в цял свят. Междувременно Робърт Патисън или вампирът Едуард излиза да пазарува с 20 бодигарда, просто защото истерията около него не може да се сравни с нито една холивудска звезда досега. Явно това е преминало всякакви граници, щом за планираната четвъртата част на сагата за вампирите, Робърт се страхува, че няма да издържи на натиска на феновете си. А партньорката му Кристен Стюарт, която изигра Бела вече прави филми с Робърт Де Нирo. Така Twiligth се превърна в една огромна холивудска машина за пари. Всъщност в най-голямата през последните 30 години насам.


автор: millionaire.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Какво мислите вие? Споделете!