На Кратко:

Намерете отговори на въпросите си: Как да стана богат? Какъв бизнес да започна? Кои са най-богатите хора в света? Какво е богатството? Как да печеля пари от интернет (онлайн)? Начини за печелене на пари. Международен бизнес. Какво е щастието? Съществува ли прераждането? Как да бъдем здрави? Все въпроси, които ви вълнуват, разгледайте този блог и дано да останете доволни от прочетеното :)

понеделник, 30 август 2010 г.

Виденията, появяващи се при умиращи хора или "Светлината в края на тунела"


Медици прозряха защо умиращият има предсмъртни видения. Оказа се, че причината се корени в това, че моментът преди самата смърт в мозъка на човека става взрив на мозъчна активност. Именно тази хипер активност предизвиквала предсмъртните видения и други неща от типа на светлината в края на тунела. Точно тогава човек “върнал се от оня свят” разказва, че за секунди е видял целия си живот, само за един миг време.
Други хора пък споделят как по време на настъпилата им клинична смърт се отделят от телата си и се издигат нагоре като след това виждат себе си отстрани или пък се движат  по коридорите като духове.
Това се случва заради лишения от кислород мозък, който получава изблик на енергия и последен електрически импулс, заявява д-р Лахкмир Чавла от Медицинския център при Университета “Джордж Вашингтон”. След това този заряд се изстрелвал като “каскада” на мозъчната активност, вследствие на което човек получавал видения.
Това е грубо казаното обяснение за тайнствените видения, които на научен език са доста трудно разбираеми, но нямали нищо общо с метафизиката, категорични са лекарите.

автор: http://chudesa.net

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Какво мислите вие? Споделете!